Oralsex som en hög konstnivå

Oral sex älskar alla män. Detta är axiom. Men många killar klagade bittert att en sällsynt kvinna kan höja oralsex till en hög konstnivå. Låt oss räkna ut det i det faktum att i oral kön väl, och vad som inte är lämpligt var som helst.

Vilken oral sex man anser dåligt

Oftast klagar killar att deras partner är:

– De vänder sig till sin penis för slarvigt, de gnuggar och andas det;

– De vänder sig till sin medlem för försiktigt, smekar honom mest tunga. "Glöm inte att du har palmer och läppar!"- Mannen är frågade klagomål.

– Koncentreras uteslutande på penishuvudet;

– Sluta tillgivenhet direkt framför orgasmen;

– Demonstantly spin sperma;

– Caressing Penis, stäng alltid ögonen, vilket ger upphov till känslan av att partnerens tankar någonstans långt

Tänk på att alla män är olika. Vissa föredrar karess koncentrerad i huvudets huvud (i det här fallet, användningen av endast läppar och språket kan ganska tillfredsställa en man).

Andra känner orättvist berövade om deras damhjärtan glömmer om hela trädet. I det här fallet blir hjälp av händer nödvändigt.

Försök gissa (och bättre – fråga!) Preferenser av din söta. Om händerna inte verkar vara din vackra förlängningsdeltagare av dina orala sexspel – dra nytta av vårt råd.

Göra oralsex oförglömlig!

ett. Kom ihåg det med oralsex "arbetstorkning" kan istället för nöjet att få smärtsamma känslor.

Använd speciell smörjning från sexbutik eller eget saliv.

2. Prova din karess med två händer: bindning av fingrarna, vilket gör en penis i en stark armar av två händer. Men glöm inte att ta bort ringarna, för att inte skada killens värdighet.

3. Innan du fortsätter direkt till Extra Laskam, använd mottagning av öppningsskyddet. Koka en medlem med palmer så att en av dem är något över en annan. Kyl dem som du öppnar en burk. Samtidigt bör palmer rör sig i motsatt riktning (vertikalt och horisontellt).

fyra. Räta ut alla fingrar utom det stora och indexet. Det kommer att ge dig möjlighet att smeka inte bara en medlem av partnern, utan också hans skrotum.

fem. Din pojkvän kommer snabbt att närma depression-survival.com sig toppen av nöje om hans penis kommer att vara i händerna i händerna som ligger längs penisaxeln.

När det gäller fingrarna kommer aktivt att påverka trollkarlen och mycket känsliga platser längs medlemmarna i medlemmen.

Om du håller dina palmer över axeln, blir kärleken mer känslig och orgasmen kommer inte att komma omedelbart.

6. S abya ommovka är en ganska känslig del av en manlig kropp. Denna del av den manliga kroppen kan fångas som händer och mun.

7. Oralt kön ger mer skarpa känslor om du använder hjälpämnena. Till exempel, med dina favoritpärlor. Ta i palmen med smidiga pärlor och smeka dem testiklar. Vinna det runt penis och rytmiskt flytta pärlorna nedåt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *