Män i antal eller rysk storlek

Hur man blir sexigare? 8 kvaliteter av sexualitet hos män och kvinnor

Vad lockar kvinnor till män

Ryssar, som ni vet, älskar att spela dåligt. Vi lever inte bra … Ryssar, som ni vet, älskar att spela dåligt. Alla lever inte bra, allt är “ja det är, min groda hoppar i den lilla lådan”, allt detta “klandra mig inte, hjälp dig själv med det som Gud skickade”.

Det kan hända att samtidigt skickade Gud ett fullt kylskåp med delikatesser, men – vi tror på oss själva och varandra vid ordet, vi undertecknar ett lopp i föräldralösa barn och svällande. Och delikatesser kommer att vara till nytta för att bita känslan av din egen underlägsenhet..

Endast den grundläggande instinkt är starkare än nationella traditioner. Jag har aldrig träffat en man som skulle underskatta hans erotiska prestandaegenskaper (tekniska och taktiska egenskaper) och meriter på kärleksfronten. Och tack för det. Även om det inte är lätt att ta reda på sanningen här, fungerar principen ”ju mer desto bättre”. Men alla har sina egna idéer om skönhet, som ibland inte har något att göra med verkligheten..

Ben, vingar … det viktigaste är svansen!

För flera år sedan märkte jag med stor förvåning att människor, när de diskuterade storleken på den huvudsakliga manliga värdigheten, utgår från mycket olika idéer om vad som är bra och vad som är dåligt. Oj, förlåt – vad är mycket och vad är lite. Tre nästan samtidiga observationer gav mig tanken på ett experiment. Men först om observationer.

En man, begåvad av naturen lika mycket som nödvändigt, ägaren, jag är inte rädd för detta ord, en referensmedlem, som det visade sig, tror på allvar att han saknar ett par centimeter där och till och med oroar sig för detta . En annan man, anmärkningsvärd i alla andra avseenden, är märkbart berövad på denna plats, som är helt omedveten om. Och en bekant ung dam mitt i flickaktiga möten med prat om anständigt, tappat, som något självklart, säger de, någon där är ganska liten – arton centimeter.

I allmänhet startade jag en undersökning. Jag föreslog att en stark hälft av läsarna på min blogg tittar på porr eller på något sätt tar sig in i en lyrisk sinnesstämning och sedan tar en linjal, mäter och berättar resultatet. Det aritmetiska medelvärdet visade sig vara imponerande: 17.8. Förresten, det fanns några nyfikenheter: två av mina älskare rapporterade samma siffra, men jag vet att de inte bara är desamma, utan är, hur man säger, i olika viktkategorier!

Så, då tog jag en kondom och tryckte in bomullsbollar i den utan att använda en linjal och gjorde en dummy av en del 17,8 cm lång. Tja, jag kunde kanske misstas med ett par millimeter i en eller annan riktning. Mamma, hur stor det blev!

Resultatet av experimentet: Jag har, som det visade sig, ett mycket bra öga. Och män ljuger.

Peter I
Delaroche, Paul

Mellan Peter I och Napoleon.

Okej, en medlem. När allt kommer omkring är han i byxor, och han visas inte för vem som helst, och få kan skryta med ett representativt prov tillräckligt för att bedöma medelvärdena. Men tillväxt, tillväxt!

Hur, varför, var i de unga damernas idéer om deras hjältas drömmar och prinsen på en vit häst – ursäkt, “Mercedes” – komplett med godis, buketter och andra attribut i ett vackert liv, “höjd – från 190”?

Napoleon I Bonaparte
Elizaveta Merkurievna Boehm

De förstår i allmänhet att en gentleman, från en sådan höjd, tvingas böja sig absurt under varje överlig, att hans byxor är kroniskt korta, han är obekväm att pressa knäna i en bil och ett flygplan, och i en kamp han kommer att förlora för en kraftig stark man, för han är instabil?

(Kära höga män, snälla bli inte förolämpade: min höjd är 181 cm, och jag vet själv hur obehagligt det är).

Om man tror på denna harmoni med algebra, misstänker jag att det kommer att visa sig igen att när de säger “från 190” betyder flickor faktiskt något i intervallet 180-185.

Häckande dockor i en Londonbutik.

Mycket är inte lite!

Det finns också goda nyheter: masspsykos angående allmän harmoni och uppförande av en avmagrad kropp med anorexi till ett skönhetsideal har ännu inte nått män..

På denna poäng har jag också statistik, återigen erhållen som ett resultat av en omröstning på bloggen. Damer föredrar fortfarande korpulenta herrar. För det första bör en man med ideala proportioner enligt deras uppfattning vara mer massiv och bredare än en kvinna med ideala proportioner. För det andra är en tio kilogram “övervikt” jämfört med detta ideal dyrare för dubbelt så många damer än en tio kilogram “undervikt”. Cavaliers, innan du går på diet, tänk på om du och dina kvinnor behöver det?

En nära vän till mig, en stilig man och en favorit bland kvinnor, med en höjd av 181, vägde antingen 92 eller 94 kg och bestämde sig plötsligt för att detta var för mycket och att han behövde gå ner i vikt. Och han gick ner i vikt – ända fram till 79. Och kvinnorna (alla, inklusive jag själv) enhälligt, med undantag, kanske, av de som tystade av delikatess och respekt för den uppenbara triumf av vilja, var upprörd. Det var, säger de, mycket bättre.

Lyrisk avvikelse. Feminister, ta dig tid att förbittra ojämlikhet och dubbla standarder. Till min glädje valde män, som talade om kvinnliga proportioner, också “fördelen”! – om än med ett minimum, endast två röster, gap. Det är sant att poängen här kanske inte alls är ett beroende av rubensiska proportioner, men i det faktum att idén om idealet för en kvinnlig figur ligger någonstans vid den nedre gränsen för den fysiologiska normen, finns det ingenstans att subtrahera, då börjar dystrofi. Så det finns verkligen en dubbel standard. Men jag är inte feminist, så jag blir inte upprörd. Jag skulle hellre vara glad att åtminstone män fortfarande inte är anständiga för att vara stora och tjocka. Slut på lyrisk avvikelse.

“Knight at the Crossroads”
Viktor Mikhailovich Vasnetsov 1878.

Det är bättre att vara rik och frisk än fattig och sjuk?

Även rikedom är bra i mått. Titta i fickorna hos de bästa älskarna så hittar du ett par hål. Förklaringen är enkel. En människa är bra i sängen när han vet hur man uppskattar ögonblicks flyktighet, helt och fullt överlämnar sig till nuet, njuter av originalet i det här och nu. Och detta är dåligt kompatibelt med bekymmer om en säker framtid och annan tillförlitlighet, inklusive, tyvärr, med skapandet av en stabil och självsäker familj i framtiden..

Familjen kan dock skadas inte bara av brist på pengar utan också av överskottet. Framgångsrika affärsmän är gifta med sitt eget företag – de arbetar för hårt och för utmattande för att vara bra män och fäder. Och det är läskigt att vara för rik cialis beställa på vår brottslighet.

Tja, än mindre sublimering av orealiserad sexualitet, om en tjock plånbok som surrogat för en fet penis, och att först och främst de som kvinnor, ursäkta mig, inte ger (eller de som är rädda för att de inte kommer att ge) rusa för att “skära pengarna”, i vår upplysta tid, bara de lata hörde inte, så det finns ingen anledning att upprepa igen.

Kort sagt, i frågan om övergången av kvantitet till kvalitet hade den gamle mannen Hegel inte helt rätt: det är inte numret som är viktigt, utan skickligheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *