När svartsjuka förstör relationer

Jalousi är en av de känslor som är bekanta med alla. Minst en gång i livet var jag tvungen att uppleva det i förhållande till dina favoritpersoner, eller till och med bli ett föremål för detta, ibland det destruktiva förhållandet, styrka. Som Shakespeare sa exakt: “Jalousi – Monsteret, själv och omvärderingen och född”. Det är närvarande i alla kulturer, men beroende på personlighet, temperament och mentalitet, kan dess manifestation variera från oskyldiga tips till manisk förföljelse av avundsjuk, föremålet för sin så kallade kärlek. Enligt grundaren av psykoanalys Sigmund Freud, svartsjuka – det här är normal kvalitet och ibland även behovet.

Ofta, svartsjuka, som om mcsrealtors.com inhemskt syster av kärlek, Närvarande i relationer, Det är dock den här faktorn som den kan vara ett destruktivt ögonblick, vilket det inte längre kommer att bli möjligt på ruinerna av känslor. Så vad är anledningen och hur man hanterar det? Psykologisk analys av avväsens ursprung kommer att bidra till att förstå problemen och skapa en konfliktlösningstaktik.

Jalousi – Känsla Sense Måste vara älskad, den mest populära och önskade. Oavsett Trite det lät, är problemet med svartsjuka olösta barns brott, rädsla för att vara kvar och glömd. Flytta detta ämne i sfären av vuxna kärleksrelationer, du kan få en mycket tydlig logik av svartsjuk eller svartsjuka.

En av anledningarna genererar den destruktiva kraften i svartsjuka, det här är främst bristen på förtroende för partnern eller partner, enligt sexnyheter.Ru. Och på detta slutar inte problemet med problemet, eftersom denna misstro eller till och med osäkerhet i din älskade person ofta vittnar om självtillfredsställelse. Underskattad självkänsla av avundsjuk / Revvgean kan skapa i sina tankar orealistiska målningar att förändras, förknippade med rädsla för att inte träffa partnern. En av orsakerna till svartsjuka – Det här är rädslan för att stanna ensam, eller som redan noterat ovan, överges och glömmas. Således, med varje ny manifestation av denna känsla, verkar jealousheten påminnas om hans existens. Problemet är att vilka koncessioner och offer inte följde sin andra hälft, svartsjuka, som om sjukdom, hittar all den nya och nya manifestationen.

Det är vanligt att skilja mellan flera typer av svartsjuka, inte exklusive sannolikheterna och blandad tirologi.
Jalousi från missgynnade: Ofta inneboende i självdragna personligheter, flyttade bristen på kärlek i barndomen eller lidande av brist på uppmärksamhet. Denna typ är vanligast, det är möjligt att bekämpa avundsjukdom från missgynnas genom att besöka psykoterapi sessioner, arbeta på självkänsla av en partner eller partner. Det viktigaste är att ge upphov till och glöm inte att visa dina känslor, prata ofta om din kärlek och att det är den andra halvan som är bäst och omvårdnad allt för hjärtat av en partner. Trots allt kan misstankar om denna typ av avundsjuka orsaka till och med otillräcklig manifestation av ömhet och smek i utsikten eller känslorna.

En annan mest grym i förhållande till sitt föremål är typen av svartsjuka tyranni avundsjuka. Den distribueras bland stolta, kraftfulla och känslomässigt kalla personligheter. Trygga i sin överlägsenhet över partnern, Tyranniska Jealies anser sig själva centrum av kärleks universum. Allt måste vara för dem, jag måste tillhöra dem. Eventuella inkonsekvens av de avväsens krav måste straffas, han eller hon kommer alltid att skylla på, återuppliva och förnedra föremålet för hans svartsjuka. Tyvärr, Kämpa med tyranni avundsjuka nästan omöjligt. I det här fallet är det nödvändigt att hjälpa kärlekens önskan om sig själv och upprätthålla relationerna i allmänhet, vilket i princip är osannolikt.

Reversibel svartsjuka
– Karaktäristiskt för dem som är under den mest sensoriska, som påstås bekräfta kärlek, försöker tvivel och täcka sin egen förräderi. Antingen leder skuldkänslan, eller projiceringen av hans beteende och en förhöjning på syftet med svartsjuka, leder till det faktum att den avundsjuka av sin partner misstänker i sitt eget brott, vilket ofta är oskyldigt. Intressant, 75% av de omvända svartarna, är det män.

En annan anledning till ett ivrigt förhållande är alkohol, vilket genererar den farligaste typen – patologisk eller smärtsam svartsjuka. Det kännetecknas av förekomsten av delusionella idéer i en psykiskt sjuk person.

Vad kan göras för att bekämpa malign sjukdom – svartsjuka?
Som engelska politiker och poeten Adison Joseph “sjukdomen är så malign, vilket resolut vänder det till att äta för sig själv”. I ett tidigt skede, under tipsen hjälper till att klara och dö tvåofold Känna avundsjuka.

för det första, Det är värt att tänka på att förbättra självkänsla, Som nämnts ovan. Också ockupationen av ett nytt fall och distraktion från den problematiska frågan kommer också att hjälpa till att hantera nyfikernas attacker och skapa imaginära scenarier av förräderi-partner. I den här situationen kan föremålet för avundsjuka driva jequel för att anta nya lösningar för att förbättra levande tillsammans.

Arbete och analys av dina barndomsproblem
, Hans beteende bidrar också till realistisk uppfattning om vad som händer. Hjälpa psykologen att besöka familjeterapi sessioner och upprätta en lugn diskussion om frågan, i närvaro av en tredje neutral person, kan hjälpa till i tampningen av svartsjuka vice.

I slutändan måste obotliga avkastning inse det faktum att När kärlekskänslor är så bra, De måste fatta beslut om att upprätthålla förhållandet även med redovisning av sannolik förräderi och bara antar förlåtelse, eller vända på sidan och överge plågan, anstränga ett par. Dessutom bör du inte glömma att konstanta misstankar och anklagelser om förräderi, jeques pressade sin andra hälft för desperata steg för att implementera mycket vice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *