Är familjelivet möjligt utan intima relationer?

Hur många par, så många relationsmodeller. Det är trots allt inte förgäves att alla par är samma och olyckliga på egen väg. Finns det några relationer där det inte finns något kön? Hur länge det kan fortsätta och vad leder?

"Jag vill inte, Amma och inte nödvändigt"

"Efter att ha bott tillsammans i 10 år gick passionen mellan makarna ut. Och de kom till det faktum att ingen vill ha något. Så leva. Annars är allt bra. Barn växer. Hus rikedom och förståelse ». Detta kan verkligen vara. Sådana exempel på forumet kan hittas hundra. Vad händer?

Och allt är väldigt enkelt. Under årens lopp är livet redan felsökat. Makar passar sitt väl etablerade liv utan skaka och stress. Alla monotont, vanliga och uppmätta. Och låt dem i deras förhållande det finns inga afrikanska lustar och på natten förstår inte sängen, de alla ordnar. Nyckelpunkten är att "allt passar".

Hur länge är det för att säga att säga svårt. Det är möjligt att det är lugnt innan stormen och med tiden kommer sådan "idyll" att bryta mot erkännandet om utseendet på någon. Men medan detta inte hände, lever familjen sitt liv, förblev i en anthill och göra varje dag, rutinmässiga fall.

Utspädd "5-minuters" sex och ta inte till ytterligheter

Även om familjelivet utan kön och kan existera, är det bättre att inte ta med. Allting sker inte plötsligt. Sexigt liv börjar klumpiga gradvis och så snart det händer – det är dags att ordna kamagra gel trevliga överraskningar. Gå ihop i sexshoppet och köpa något sådant. Du kommer noga att vilja ha något. Titta tillsammans en porrfilm eller prova rollspel. Var inte rädd för att experimentera. Och kanske är det givet att öppna sina hemliga önskningar att öppna varandra?

Kom ihåg det en gång var det en passion mellan dig. Återvända vid den tidpunkt då du har dragit till varandra bara och tror att nu är allt också.

Familjeliv utan sex – det finns, men är det livet? Ge varandra njutning och få dig själv. Detta är inte bara garantin för din hälsa, utan också en garant för starka relationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *